В антиурядових протестах в Бейруті постраждали понад 700 осіб та загинув поліцейський

В антиурядових протестах в Бейруті постраждали понад 700 осіб та загинув поліцейський
Читать на русском

Поліція під час зіткнень використовувала сльозогінний газ і спецзасоби.

В Бейруті у ході антиурядових виступів, які почалися після потужного руйнівного вибуху в столиці Лівану 4 серпня, постраждали 728 осіб та загинув поліцейський.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Al Jazeera.

Відомо, що у ході масової антиурядової демонстрації в столиці Лівану почалися сутички між мітингувальниками та співробітниками правоохоронних органів. Поліція під час зіткнень використовувала сльозогінний газ і спецзасоби.

Представництво Міжнародного комітету Червоного Хреста в Лівані ще вчора повідомляло про 63 госпіталізованих і ще 175 постраждалих, яким медичну допомогу надали на місці. На сьогодні, 9 серпня, число постраждалих зросло до 728.

Також Reuters повідомляв, що в ході протестів загинув поліцейський. Він розбився, впавши в шахту ліфта, тікаючи від демонстрантів.

Зараз військовим вдалося взяти під контроль центр міста. Протестувальників немає на площі Пляс де Мартір. Звільнено всі урядові будівлі, захоплені демонстрантами.

Як повідомляв APnews раніше, у Бейруті, де 4 серпня потужний вибух знищив половину міста, невдоволені урядом протестувальники захопили будівлю Міністрества закордонних справ Лівану. Демонстранти виступають проти політичної партії "Хезболла".

Новини партнерів

У Зеленського назвали умови перетину адмінкордону з Кримом
У Києві знайшли два вибухових пристрої у різних районах: що відомо

Найпопулярніше за тиждень