"Усунення недостатньо": Скороход попросила позбавити мандата Третьякову

"Усунення недостатньо": Скороход попросила позбавити мандата Третьякову
Читать на русском

Також вона звернулась до парламенту з проханням створити ТСК по смерті свого коханого Антона Полякова

Нардеп Анна Скороход закликала парламент проголосувати за створення Тимчасової слідчої комісії, яка б встановила всі обставини смерті її коханого Антона Полякова. За її словами, на сьогоднішній день тільки фракція "Слуга народу" не подала свою кандидатуру до складу ТСК.

Про це APnews пише з посиланням на заяву Скороход з трибуни Ради.

За її словами, голосування за створення комісії має відбутись на наступному пленарному тижні.

"Його (Полякова - ред.) вбили. І ми, як колеги, маємо розібратися в цій справі, це наш обов’язок перед ним... І я прошу всіх вас створити Тимчасову слідчу комісію, завдяки якій ми зможемо повноцінно розібратися в цій справі. Прошу Давида Арахамію, оскільки тільки фракція "Слуга народу" ще не подала кандидатури, та весь парламент на наступному пленарному тижні проголосувати за цю ТСК, щоб справедливість та істина у цій справі була встановлена", - сказала нардепка.

При цьому Скороход додала, що Галину Третьякову варто позбавити мандату за її висловлювання про Полякова. А ініціювати це має президент Зеленський.

"Пані Галина говорила про ворогів. Так ворог - вона сама. І для фракції "Слуга народу", і для всіх оточуючих людей. Таких людей не має бути в парламенті взагалі, тому що вони просто є його ганьбою. Я думаю, що питання має стояти не про відсторонення, а про позбавлення мандату. І це має йти від президента. Тому що якщо президент себе поважає, то таких людей в його оточенні бути не повинно", - резюмувала Скороход.

APnews писав, що Третьякову сьогодні відсторонили від засідань Ради після її шокуючих слів про смерть Полякова.

Новини партнерів

Ніяких компромісів: Ляшко назвав ключову особливість цієї хвилі COVID-19
Львівський депутат з команди Порошенка малював портрет Путіна під час засідання міськради. Відео

Найпопулярніше за тиждень