Успіх Водоліїв, радість Тельців та побачення Левів: докладний гороскоп на 28 червня

Успіх Водоліїв, радість Тельців та побачення Левів: докладний гороскоп на 28 червня
Читать на русском

Астрологи розповіли, що варто чекати від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овнам сьогодні супроводжують винахідливість та ентузіазм, які краще спрямувати на досягнення особистих цілей. Чудовий день для приємних сюрпризів, подарунків близьким.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці, вам зараз небажано перенапружуватися фізично. Будь-яка робота має бути сьогодні на радість, приносити не лише користь, а й задоволення. Молитви та прохання, правильно сформульовані, набувають цього дня особливої ​​сили.

Близнюки

21 травня — 20 червня

У Близнюків можлива ситуація протистояння з домашніми: постарайтеся знайти спільні інтереси і, спираючись на них, створити нові відносини. Імовірні вдалі покупки, пов'язані з придбанням товарів для спорту та відпочинку.

Рак

21 червня — 22 липня

Вдало пройдуть походи Раків інстанціями — будь-які бар'єри ви зараз здатні подолати легко і витончено. Гарний час для укладання спілок та об'єднань, проведення виставок та рекламних акцій.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви, що вас настав день, ознаменований загостренням інтуїції і сприятливий як для зустрічей з діловими партнерами, так і для романтичних побачень. Навколишні можуть бути спантеличені вашою непримиренністю у деяких питаннях.

Діва

23 серпня — 22 вересня

У Дів з'явиться смак до вивчення іноземних мов та нових комп'ютерних програм. Поставтеся з розумінням до почуттів близьких людей: їм може здатися, що ви рухаєтеся не в тому напрямку. Можливо, деякі плани справді варто уточнити.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези можуть сьогодні вчинити дії, за які потім їм доведеться відповідати. Уникайте суєти і не вплутуйте в суперечки. А думаючи про сьогоднішній вечір, націлюйтеся на тихі, спокійні радості та розваги.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіони, вам корисно відмовитися від проторених доріг: у цьому випадку є шанс знайти своє, більш вдале вирішення проблеми. Вільний час добре зайняти творчістю. Зокрема — музикою, танцями та будь-якого роду твором.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Багатьом Стрільцям захочеться змінити умови життя чи роботи. Настав період обіцяє бути непростим, але цікавим. Рекомендується більше спілкуватися з природою, грати з дітьми, доглядати тварин.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козероги матимуть можливість спробувати себе у новій справі. День обіцяє як випробування, так і подарунки, можуть виявитися приховані досі факти. Допомога фахівців, родичів та друзів була б дуже доречною.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водолії, використовуйте шанс багато чому навчитися в ході спілкування з новими знайомими. Добре розпочинати ремонт та будівництво, дбати про особистий транспорт. Успішні різноманітні починання та підприємства, пов'язані з ризиком.

Риби

19 лютого — 20 березня

У багатьох Риб накопичилося безліч справ, деякі з яких більше не можуть чекати. Тож доведеться зайнятися ними впритул. У вирішенні конфліктних питань не варто посилювати ситуацію. Вдалий час для великих покупок, облаштування земельних ділянок.

Новини партнерів

У МВС пояснили, що робити зі знищеними війною автомобілями: інструкція
Кількість жертв неможливо уявити: Зеленський прокоментував ракетний удар по ТЦ у Кременчуці

Найпопулярніше за тиждень