Успіх Тельців, вимоги Терезів та вдача Риб: докладний гороскоп на 1 серпня

Успіх Тельців, вимоги Терезів та вдача Риб: докладний гороскоп на 1 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого очікується представникам сузір'їв від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овни, вирішення фінансових питань цілком у ваших руках. Цей час особливо сприятливий для романтично налаштованих осіб та тих, хто любить фантазувати.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці мають успішну роботу в колективі, поїздки, рекламні акції. Провести вечір зі своєю другою половиною чи з друзями протилежної статі – дуже вдала ідея.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки мають вдалий час для зустрічей з начальством і покровителями, для переговорів з далекою перспективою. Очікується загострення розумових здібностей.

Рак

21 червня — 22 липня

Раки, у вас можливі грошові надходження як повернення старого боргу. Надається можливість багато що вирішити, виправити.

Лев

23 липня — 22 серпня

У Львові у фінансовій діяльності намітилися приголомшливі перспективи у вирішенні питань, що зайшли у глухий кут. День вдалий для роботи на перспективу, для новаторства.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви, робота зовсім не залишить часу на особисте життя. Краще зайнятися справами, які потребують швидкого вирішення. Можна розраховувати на порозуміння між батьками та дітьми.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези, не соромтеся вимагати те, що вам потрібно. Багато проблем вирішаться саме завдяки вашій наполегливості та об'єктивному баченню ситуації.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

У Скорпіонів розпочинається новий етап. Напруженість у професійній сфері скоро окупиться і настане період відносного спокою.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

У Стрільців справ безліч, доведеться приймати відповідальні рішення і організовувати на подвиги інших членів колективу. День сприятливий для звернення до вищих інстанцій.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерогів може перестати влаштовувати колишній стиль роботи та стосунків. Зміна обстановки сприятиме підняттю тонусу.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водолії, ваша справа може постраждати, якщо ви боятиметеся помилитися. Не скидайте минуле з рахунків, але не давайте йому зупинити вас.

Риби

19 лютого — 20 березня

У Риб покращуються відносини з діловими та шлюбними партнерами. Об'єднання людей у ​​цей день робить кожного з них сильнішими та щасливішими.

Читайте також:
Гроші Овнів, рішення Дів та проекти Козерогів: докладний гороскоп на 31 липня

Новини партнерів

Перше судно з українським зерном вже покинуло Одесу (Відео)
Гроші Овнів, рішення Дів та проекти Козерогів: докладний гороскоп на 31 липня

Найпопулярніше за тиждень