Успіх Раків, клопіт Дів та угоди Риб: докладний гороскоп на 29 липня

Успіх Раків, клопіт Дів та угоди Риб: докладний гороскоп на 29 липня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого очікується від цього літнього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овни, проаналізуйте свої думки: зовнішня ситуація залежить від ваших потаємних бажань. Будьте відверті хоча б самі із собою.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці, з вас добрих результатів досягнуть найупертіші, причому позитивні зрушення можливі в найзабутіших справах. Не соромтеся вдатися до допомоги сторонніх осіб.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки можуть підвищити свій соціальний статус. Все залежатиме від вас, вашого робочого настрою та обсягу роботи, з яким ви впораєтеся.

Рак

21 червня — 22 липня

Раки, займіться улюбленою справою, вивченням наміченого. Будь-яке будівництво, розпочате сьогодні, буде дуже успішним. У цей день прокидається активна творча сила.

Лев

23 липня — 22 серпня

Левам зараз краще більше спілкуватися, причому не лише говорити, а й уважно слухати. Кохана людина дуже розраховує на ваше розуміння її слабкостей.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви, постарайтеся прожити день у хорошому робочому ритмі, не відволікаючись на порожні клопоти. Вечір пов'язаний із активним проявом у суспільстві.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези блищатимуть дотепністю і щедро роздаватиме навколишнім компліменти. Інші сповнені честолюбних планів, виконати які справа честі.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

У Скорпіонів - щасливий багато в чому день. У вирішенні професійних питань не варто йти напролом, будьте різноманітнішими в методах.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільці, на роботі ваші здібності будуть помічені та гідно оцінені. В особистому житті це період мудрості, цілительства, з'єднання та прийняття.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

У Козерогів енергія досягне максимального рівня до полудня. Фінансові питання потребують сміливих, своєчасних рішень. Продовжуйте рухатися у попередньому напрямку.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водоліям зірки радять відключитися від напруженої обстановки, яка останнім часом складається на роботі. Для вас це день закладки великих справ особистого характеру.

Риби

19 лютого — 20 березня

Риби в бізнесі — час великих угод, цікаві пропозиції про співпрацю. Увечері бажано зайнятися розслаблюючими процедурами.

Читайте також:
Ідеї Дів, поїздки Тельців та контакти Раків: докладний гороскоп на 28 липня

Новини партнерів

ЗСУ підірвали російські склади в Іловайську та Брилівці (Відео)
Строковик Нацгвардії збив 7 ворожих повітряних цілей

Найпопулярніше за тиждень