Уряд затвердив план дій через поширення коронавірусу

Уряд затвердив план дій через поширення коронавірусу
Читать на русском

Уряд зобов'язав всі медичні установи провести навчання з готовності прийняти потенційних хворих

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що Кабінет міністрів України затвердив План запобігання занесення та поширення на території України коронавірусу з Китайської Народної Республіки. Про це він написав у своєму каналі в Telegram.

"Розробляємо також плани на регіональному рівні для окремих областей. Лікарні повинні підготуватися до можливого випадку захворювання, визначити потребу в ліках та обладнанні", - йдеться в повідомленні.

Уряд зобов'язав всі медичні установи провести навчання з готовності прийняти потенційних хворих. Міністерство охорони здоров'я України має зайнятись контролем всього процесу і допомогти методологічно.

Для китайських студентів, що навчаються в Україні, було продовжено канікули. Крім того, Кабінет міністрів встановив режим підвищеної готовності для всіх систем захисту. Всі відповідні служби готові до оперативної мобілізації.

Як раніше повідомляв APnews, в понеділок, 3 лютого, Міністерство охорони здоров'я України повідомило, що в країні було госпіталізовано двох осіб з підозрою на новий коронавірус з Китаю після того, як вони звернулися за медичною допомогою.

Коментарі

Новини партнерів

Нідерланди пред'явили звинувачення підозрюваним у трагедії рейсу МН17
Вірус з Китаю обвалив ціни на нафту

Найпопулярніше за тиждень