"Укрзалізниця" безкоштовно возитиме медиків службовими поїздами

"Укрзалізниця" безкоштовно возитиме медиків службовими поїздами
Читать на русском

Кожен медпрацівник може скористатися безкоштовним проїздом, пред’явивши службове посвідчення.

"Укрзалізниця" запускає соціальну програму із безкоштовного підвозу лікарів службовим потягами з вівторка, 31 березня. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву в Telegram-каналі міністра інфраструктури Владислава Криклія.

"Усі витрати з організації перевезень компанія бере на себе. Проїзд для медиків буде безкоштовним. Питання підвозу медиків погоджено з Міністерством інфраструктури України", - наголошує Криклій.

У повідомленні йдеться, що попередній перелік маршрутів та кількість місць, необхідних для перевезення, були розраховані на основі даних від місцевих органів влади.

Кожен медик може скористатися безкоштовним проїздом, пред’явивши службове посвідчення або інший документ, який підтверджує роботу у медичному закладі.

Зазначається, що обов'язковою вимогою є також наявність засобів індивідуального захисту, зокрема маски або респіратора та рукавичок.

Розклад руху службових поїздів "Укрзалізниці" надаватиметься органам місцевої влади для доведення до відома медиків.

Міністр зауважив, що для уточнення графіку руху поїздів можна звертатися за номером гарячої лінії "Укрзалізниці" – 0800503111.

Як повідомляв APnews, у Києві служби таксі Uber та Bolt почнуть безкоштовно доставляти на роботу медичних працівників під час тритижневого карантину у зв’язку із поширенням коронавірусу COVID-19 та скасування роботи метро.

Новини партнерів

До України з Китаю доставили ще 100 тисяч високоточних ПЛР-тестів
Всім "озброїтись" масками і тримати дистанцію: МОЗ дозволило продуктовим ринкам відновити роботу у розпал карантину

Найпопулярніше за тиждень