Україну перетворили на "Антиросію" та накачують сучасною зброєю - Путін

Україну перетворили на "Антиросію" та накачують сучасною зброєю - Путін
Читать на русском

Тепер Росії доводиться жити з огляду на те, що відбувається в Україні.

На території України створюють "Антиросію", промиваючи мізки населенню та постійно "накачуючи" країну сучасною зброєю. Про це APnews повідомляє із посиланням на заяву Володимира Путіна під час прес-конференції.

Все це призводить до того, що Росії в "історичній перспективі" доведеться жити далі, "з огляду на те, що там відбувається". Також Путін заявив, що він уже згадував про створення "Антиросії" у своїй статті.

"Які нові системи озброєння поставлені. А потім під прикриттям цих нових систем озброєння можна штовхнути радикалів і на розв'язання питання на Донбасі озброєним шляхом", - заявив Путін.

Згадав президент РФ та "Кримську платформу". За його словами, у кулуарах було висловлено готовність забути про Крим. Але зараз Україну "штовхають і туди також".

"Ми ж повинні думати про перспективи забезпечення своєї безпеки навіть не на сьогодні і не наступного тижня - а на найближчу перспективу. Як Росія має жити з цим - завжди з огляду, коли довбануть?" – зазначив Путін.

Раніше APnews повідомляв, що за словами Путіна, Росія не може вибудувати добросусідських відносин з Україною, оскільки Зеленський потрапив під вплив "нациків".

Новини партнерів

Указ Міноборони дозволить бачити жінок, яких можна використати для захисту держави - Головнокомандувач ЗСУ
Шмигаль анонсував в Україні запуск нового ресурсу з комунальних послуг: як він працюватиме

Найпопулярніше за тиждень