Україну на вихідних накриє лютий мороз, а місцями пройде сніг

Україну на вихідних накриє лютий мороз, а місцями пройде сніг
Читать на русском

Сніг очікується в східних та західних областях України, а температура опуститься до -19

Погода в Україні на вихідних - 16 і 17 січня - порадує українців міцним водохресним морозом. При цьому сніг відвідає лише обрані області. Про це повідомляє APnews з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Погода в Україні 16 січня

У суботу на Заході країни очікується суха погода, а сонце буде час від часу радувати своєю появою українців. При цьому стовпчик термометра вдень не підніметься вище -9...-11, а вночі похолодає до -15. Водночас в Закарпатській області вдень -6...-8, а вночі -8...-10. Можливий північно-західний вітер 5-10 м/с.

У північних областях буде трохи холодніше, але також без опадів. Так, тут вдень ​​температура повітря складе -11...-14, а вночі до -16. Можливий північно-західний вітер 5-10 м/с.

Жителям Харківської, Луганської та Донецької областей чекає невеликий сніг. При цьому на Сході вдень ​​термометр покаже -8...-11, а вночі температура повітря опуститься до -12. Можливий західний вітер 5-10 м/с.

Південні області зима також не поспішає залишати. Опадів в суботу тут не передбачається, а стовпчик термометра покаже від -6 до -8. Вночі ж похолодає до -12. Водночас в Криму вдень -1...-3, вночі -4...-6. Можливий північно-західний вітер 5-10 м/с.

У центральній частині України переважно хмарно, але без опадів. Протягом доби температура повітря буде коливатися в межах -11...-13. Можливий західний вітер 5-10 м/с

Україну на вихідних накриє лютий мороз, а місцями пройде сніг

Погода в Києві 16 січня

У столиці та області в суботу без опадів. На гостей та мешканців Києва часом крізь хмари буде радувати сонце. Вдень градусник покаже -12...-14, а вночі температура опуститься до -16.

Україну на вихідних накриє лютий мороз, а місцями пройде сніг

Погода в Україні 17 січня

Західні області у неділю відвідає невеликий сніг. При цьому стовпчик термометра покаже вдень -12...-14, а ось вночі мороз посилитися - очікується до -19. Водночас в Закарпатській області буде найтепліше. Тут вдень ​​термометр покаже -6...-8, а вночі -8...-10. Можливий північно-західний вітер 3-8 м/с.

На півночі країни без опадів, навіть буде переглядати крізь хмари сонце. При цьому вдень 12-14 градусів морозу, а вночі похолодає до -18. Можливий північний вітер 3-8 м/с.

У східних областях також без опадів, але з лютим морозом. Вдень градусник покаже -12...-14, а вночі температура опуститися -16...-19 градусів.

На півдні України без опадів. Вдень стовпчик термометра покаже від -7 до -12, а вночі -13...-15. Водночас в Криму очікується невеликий сніг. Вдень -4...-6, а вночі до -8. Можливий північно-східний вітер 3-8 м/с.

Жителям центральної частини країни також не варто сподіватися на сніг. Вдень температура повітря буде в межах -11...-13, а вночі -15...-17. Можливий північний вітер 3-8 м / с.

Україну на вихідних накриє лютий мороз, а місцями пройде сніг

Погода в Києві 17 січня

У столиці та області в неділю опадів не передбачається. Стовпчик термометра покаже вдень 12-14 градусів нижче нуля, а вночі мороз посилитися до 16-18 градусів нижче нуля.

Україну на вихідних накриє лютий мороз, а місцями пройде сніг

Як раніше повідомляв APnews, синоптик Наталія Діденко попередила, що в Україну йдуть сильні морози до - 20 градусів. Пік похолодання очікується з 14 по 19 січня.

Новини партнерів

У Британії через Brexit зникли дані та ДНК 150000 злочинців
Депутати ходять в Раду у "дірявих" масках, але їх не штрафують: Разумков назвав причину

Найпопулярніше за тиждень