Українці Марченко і Стаховський покращили позиції в рейтинзі ATP

Українці Марченко і Стаховський покращили позиції в рейтинзі ATP
Читать на русском

Відразу чотири українські тенісисти оновили особисті рекорди.

Перша ракетка України Ілля Марченко поліпшив своє становище в рейтингу ATP, піднявшись відразу на 10 позицій. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт ATP.

Крім Марченко свої позиції змогли поліпшити майже всі українські тенісисти. Втратили позиції тільки троє - Владислав Манафов (№485) втратив 4 місця, Данило Калениченко (№495) опустився на п'ять рядків і Микита Маштаков (№619), який втратив одну сходинку. А Владислав Орлов так і залишився 365-м.

А ось всі інші українці в рейтингу змогли поліпшити своє становище - Ілля Марченко (№169) піднявся на 10 рядків, Сергій Стаховський (№195) поліпшив становище на 2 рядки. Четверо тенісистів оновили свої особисті рекорди - Віталій Сачко (№387) піднявся на 22 сходинки, Олексій Крутих (№527) поліпшив позицію на 16 рядків, Георгій Кравченко (№541) піднявся на одну сходинку, а Ерік Ваншельбейм (№600) поліпшив становище на 19 позицій.

А ось перша п'ятірка чоловічого рейтингу залишилася незмінною - перше місце продовжує утримувати серб Новак Джокович, за ним розташувалися росіянин Данило Медведєв і іспанець Рафаель Надаль. Замикають п'ятірку австрієць Домінік Тім і грек Стефанос Ціціпас.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Ілля Марченко вдруге за два місяці вийшов в півфінал турніру в Італії. Причому в 1/4 фіналу українець розбив суперника менш ніж за півтори години.

Новини партнерів

Нардепів навряд чи покарають за Харківські угоди, - Разумков
У Миколаєві в багатоповерхівці знайшли жінку з простреленою головою. Фото

Найпопулярніше за тиждень