Український воротар Лунін 943 дня чекав дебюту за "Реал", пропустив два голи і вилетів з Кубка від команди третьої ліги

Український воротар Лунін 943 дня чекав дебюту за "Реал", пропустив два голи і вилетів з Кубка від команди третьої ліги
Читать на русском

Дебютував через 2,5 роки, пропустив вирішальний м'яч на 115-й хвилині.

Напередодні в Кубку Іспанії стався довгоочікуваний дебют українського голкіпера Андрія Луніна за мадридський "Реал". На жаль, дебют вийшов не з кращих - Андрій пропустив два голи від команди з третьої ліги і став однією з причин вильоту Королівського клубу з Кубка Іспанії. Про це повідомляє APnews.

Суперником "вершкових" на стадії 1/16 фіналу Кубка став "Алькояно" з третього за престижністю іспанського дивізіону. Довгий час здавалося, що "Реал", нехай і не без проблем, пройде в наступну стадію турніру - на 45-й хвилині голом відзначився Едер Мілітао.

Однак на 80-й хвилині Андрій пропустив свій перший м'яч в офіційному матчі за "Реал". Як виявилося, більше голів у цьому матчі футболісти мадридського клубу не збиралися. А ось гравці "Алькояно" зміг забити ще - вже на 115-й хвилині вони забили другий гол, який виявився переможним.

Лунін ж не тільки двічі пропустив, але і встиг заробити жовту картку, правда вже на 123-й хвилині зустрічі. І хоч в іншому кіпер непогано себе проявив (1 сейв, 1 перехоплення навісу, 33 торкання м'яча, 21 точна передача з 22 (95%), три виграні верхові дуелі (з трьох) і чотири виносу м'яча, підсумкова оцінка Луніна виявилася однією з найбільш низьких в матчі.

При цьому в цілому іспанські ЗМІ не стали звинувачувати в вильоті тільки Андрія, хоч і визнали, що він вкрай невпевнено грав на виходах. У будь-якому випадку такий дебют навряд чи збільшить шанси українського голкіпера на появу в воротах "Реала" найближчим часом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в НБА на одного українського гравця може стати менше. "Торонто" офіційно заявив про відрахування центрового Олексія Леня, який до цього встиг провести за "Репторс" всього сім матчів.

Новини партнерів

У Києві винесли вирок вірмену, який забив до смерті співробітника Адміністрації президента
Під Харковом потяг зніс чоловіка, який вперто йшов йому назустріч

Найпопулярніше за тиждень