Український клуб вигнав гравця, який виступав в чемпіонаті "ЛНР"

Український клуб вигнав гравця, який виступав в чемпіонаті "ЛНР"
Читать на русском

Житомирські фанати в результаті домоглися бажаного.

Житомирське "Полісся", яке в новому сезоні буде виступати в Першій лізі, оголосило про розрив контракту зі своїм гравцем. Про це APnews повідомляє з посиланням на телеканал СК1.

Йдеться про півзахисника Олексія Лобове, який перед переходом в житомирський клуб і виступом за "Авангард" кілька років грав в чемпіонаті так званої ЛНР. Директор "Полісся" Володимир Загурський розповів, що в клубі не знали про цю сторінку в історії футболіста.

"Коли ми його брали, про цю історію не знали, тому що ми вивчаємо історію кожного гравця з відкритих джерел. Якщо відкрити Вікіпедію та інші україномовні сайти - цієї інформації не було. З 2014 по 2017 рік були прогалини. Оскільки він молода людина, йому всього 23 роки, ми цього не приділили потрібне увагу", - пояснив позицію клубу Загурський.

Однак після того, як інформація про кар'єру Лобова на окупованих територіях з'явилася в ЗМІ, а фанати житомирян виступили проти гравця, клуб і футболіст розлучилися. "Вчора він приїхав на збір і вирішив не продовжувати кар'єру у нас. Він тепер не гравець нашої команди", - заявив Загурський.

Читайте також:

Новини партнерів

"Поріжуть країну і людей на шматки": Лукашенко пояснив, чому не йде з посади президента
В Україні хочуть скасувати сплату судового збору при оскарженні адмінштрафу

Найпопулярніше за тиждень