Український біатлоніст на Кубку світу залишився без медалі через 0,3 секунди

Український біатлоніст на Кубку світу залишився без медалі через 0,3 секунди
Читать на русском

Наш спортсмен пройшов всі вогневі рубежі без промахів.

В італійському Антхольці завершилася індивідуальна гонка серед чоловіків, яка пройшла в рамках сьомого етапу Кубка світу з біатлону. Кращим українським спортсменом за підсумками гонки став 24-річний Антон Дудченко. Про це повідомляє APnews.

Перемогу в гонці з результатом 47:39,7 здобув росіянин Олександр Логінов. Друге місце з відставанням майже в хвилину і двома промахами посів норвежець Струла Хольм Лагрейд. А третім став француз Кентен Фійон-Майї, який проїхав на хвилину з лишком повільніше лідера.

Дудченко ж за підсумками гонки виявився на п'ятому місці. Цей результат став найкращим у кар'єрі українця на етапах Кубка світу, але він міг би бути і краще. Річ у тому, що Антон пройшов всю гонку без промахів, а від заповітного третього місця його відокремили всього 0,3 секунди.

При цьому більше українців в ТОП-20 не виявилося. Другим найкращим нашим біатлоністом став Артем Прима, з трьома промахами став 23-м. Решта результатів українців - Артем Тищенко (34-е місце), Руслан Ткаленко (69-е місце) і Дмитро Підручний (74-е місце).

Нагадаємо, що напередодні в жіночій індивідуальній гонці Юлія Джима зробила те, що не вдалося Дудченко. Наша біатлоністка також пройшла гонку без промахів, але її швидкість дозволила українці посісти підсумкове друге місце, принісши першу медаль нашої збірної в новому сезоні Кубка світу.

Новини партнерів

В Україні 5000 людей потребують трансплантації органів, а роблять близько 100 операцій на рік - МОЗ
У Дніпрі потужна пожежа на СТО знищила чотири авто

Найпопулярніше за тиждень