Українська тенісистка Костюк розповіла, чому розлучилася з російським спортсменом

Українська тенісистка Костюк розповіла, чому розлучилася з російським спортсменом
Читать на русском

За словами Марти, в їхньому віці люди не готові до серйозних стосунків.

Українська тенісистка Марта Костюк, яка входить в ТОП-120 рейтингу WTA, розповіла про те, чому розлучилася з хлопцем - російським тенісистом Олексієм Захаровим. Про це APnews розповідає з посиланням на інтерв'ю спортсменки.

За словами спортсменки, у розставання було кілька причин, і стосунки на відстані - тільки одна з них. "Не готові люди в такому ранньому віці до серйозних стосунків. Все. Але я ж то була готова. Мене довели, робили все, щоб ми розлучилися", - розповіла Костюк.

При цьому березні сказала, що претензій з боку патріотично налаштованих людей не було. "Ми почали зустрічатися, коли мені було всього 15 років, тому дорослим людям пред'являти мені з якоїсь політичної позиції буде, напевно, трохи дивно. Але мене не хейтили. Я давно з ним була. Це ж не те, що я ні з того ні з сього почала з ним зустрічатися", - розповіла Костюк.

Більш того, саме тоді українка заявила, що не вважає доречним їздити в Росію, поки в країні війна. Однак і відносини з Захаровим у Марти тривали. "А потім, коли випадково потрапила новина в Instagram, що він в армії, тоді була надрукована купа статей. З десяток точно", - згадала спортсменка.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Марта Костюк вперше в кар'єрі пройшла в основну сітку турніру Великого шолома. В основну сітку турніру US Open українка потрапила завдяки тому, що словенка Полона Герцог знялася з турніру.

Новини партнерів

Науковці пояснили, чому вакцина краще захищає від коронавірусу, ніж імунітет після першого зараження
ЦВК дозволила спостерігати за місцевими виборами 116 громадським організаціям

Найпопулярніше за тиждень