Українка Конотоп стала абсолютною чемпіонкою Європи з важкої атлетики

Українка Конотоп стала абсолютною чемпіонкою Європи з важкої атлетики
Читать на русском

Ще два українські спортсмени завоювали бронзові медалі.

У Москві триває чемпіонат Європи з важкої атлетики, і на ньому українська спортсменка Каміла Конотоп виграла відразу три золоті медалі. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт федерації важкої атлетики України.

Каміла, яка виступає у ваговій категорії до 55 кілограм, посіла перше місце в ривку (з результатом 95 кілограмів) і поштовху (113 кілограмів). Відповідно, і за сумою вправ (208 кілограмів) Конотоп посіла перше місце в загальному заліку. Таким чином українська спортсменка стала абсолютною чемпіонкою Європи.

Також на п'єдестал змогли піднятися ще два спортсмени - Дмитро Вороновський виграв дві "бронзи" за поштовх ваги в 137 кілограмів, а також за підсумками загального заліку (247 кілограмів). Третє місце зайняла і Ангеліна Ломачинська, яка видала ривок з вагою 45 кілограмів.

Відзначимо, що всього участь у чемпіонаті Європи в Москві беруть 16 українських атлетів. Турнір же, який стартував 3 квітня, триватиме до 11 квітня.

Раніше ми повідомляли, що до складу збірної України з тенісу на матч проти Японії заявилися провідні українки. Йдеться про Еліну Світоліну, Марту Костюк і Катаріну Завацьку.

Новини партнерів

"Переговори проходять успішно": у Мінфіні заявили про покращення стосунків України та МВФ
Голова МВС Аваков витратив на готель в Києві дві міністерські зарплати за рік

Найпопулярніше за тиждень