Українка Білодід пропустить чемпіонат Європи з дзюдо через застуду

Українка Білодід пропустить чемпіонат Європи з дзюдо через застуду
Читать на русском

На щастя, справа не в COVID-19 - Дар'я просто застудилася.

Українська чемпіонка світу та Європи з дзюдо Дарина Білодід пропустить черговий чемпіонат Європи. Все через проблеми зі здоров'ям. Про це APnews повідомляє з посиланням на Федерацію дзюдо України.

Тренер і батько спортсменки Геннадій Білодід заявив, що спортсменка пропустить змагання через хворобу. "Це застуда, а не COVID-19, тому що ми і тести здавали, і КТ легенів робили", - заспокоїв Геннадій.

Попри те, що Дарина захворіла ще до початку зборів в Конча-Заспі, сама хвороба і курс антибіотиків вибили спортсменку з колії. Саме тому і було прийнято рішення знятися з участі в чемпіонаті.

"Вирішили все ж не ризикувати і поберегти спортсменку. Тому що їхати, щоб просто виступити - це не для Даші. Тепер будемо сподіватися, що після Нового року змагання відновляться, через те, що в цьому році чемпіонат Європи - це останній старт", - розповів Геннадій Білодід.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що спортивний сезон через проблеми зі здоров'ям завершила ще одна українка - тенісистка Марта Костюк. Вона вирішила відзначити цю подію зміною іміджу - вийшло досить радикально.

Новини партнерів

План ОРДЛО по Донбасу виключає можливість України відмовитися від виконання Мінських угод - Розенбаум
Бумбокс розповіли свою версію "скандалу" з концертом у Львові

Найпопулярніше за тиждень