Україні вдається стримувати пандемію COVID-19, - Зеленський

Україні вдається стримувати пандемію COVID-19, - Зеленський
Читать на русском

Поки статистика показує, що Україна досягла успіху у боротьбі з COVID-19, вважає Володимир Зеленський.

Україні вдається стримувати пандемію коронавірусу COVID-19 завдяки вжитим карантинним заходам. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського.

Коментуючи динаміку поширення COVID-19 в Україні, президент країни підкреслив, що українці в цілому стали більш відповідально ставитися до заходів карантину.

«Карантин вихідного дня і додаткові заходи безпеки дають свої результати. Ми повинні зробити все, щоб уникнути повного локдауну. Поки статистика показує, що нам вдається стримувати прогнозоване зростання. Також важливо відновити всі економічні програми і почати нові, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Адже епідемічна ситуація по всьому світу впливає на економіку», - заявив Володимир Зеленський.

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко також зазначив, що тижнева динаміка захворюваності стабілізувалася. Нагадаємо, що за минулу добу в Україні зареєстрували 10945 захворювань на коронавірус, що у цілому на 2 тис менше, ніж минулого тижня.

Раніше APnews повідомляв, в МВС розповіли, скільки українців не носять маски.

Новини партнерів

Зеленський - Антипутін, війна на Донбасі та мир з Росією: ключові тези Богдана в інтерв'ю Собчак
Збірна України з боксу посіла друге місце на молодіжному чемпіонаті Європи

Найпопулярніше за тиждень