Українець, який убив у Польщі семирічного сина і поранив дружину, заявив, що намагався захистити родину

Українець, який убив у Польщі семирічного сина і поранив дружину, заявив, що намагався захистити родину
Читать на русском

Експерти перевіряють, чи був чоловік адекватним на момент скоєння злочину, йому загрожує довічне позбавлення волі.

28-річний українець, який жорстоко вбив у Польщі 7-річного сина і поранив дружину, зізнався у злочині та пояснив мотиви свого вчинку.

Про це APnews повідомляє з посиланням на Super Express. За словами правоохоронців, чоловік не хотів давати докладної інформації про скоєне, повідомивши лише, що в день трагедії пішов на кухню, випив води, взяв ніж і вдарив сина та дружину.

У розмові з лікарями чоловік заявив, що вирішив убити свою сім'ю, щоб "захистити від чогось ще гіршого". Але від чого саме, він до пуття не зміг пояснити. Він говорив, що родині загрожувала якась група або влада, яка повинна була посадити їх до в'язниці, забрати дитину та все, що у них було. Тому він прийняв рішення вбити сина з дружиною і накласти на себе руки.

Відзначимо, українець завдав собі кілька ударів у груди, а потім вистрибнув з вікна.

Прокуратура пред'явила йому звинувачення у вбивстві сина і замах на дружину. Експерти перевіряють чи був винний осудний в момент скоєння злочину. За скоєне українець може отримати довічний тюремний термін.

Раніше APnews повідомляв, у Польщі українець поранив дружину та зарізав семирічного сина, а після викинувся з вікна. Як вдалося з'ясувати правоохоронцям у постраждалої дружини нападника, її чоловік проходив психіатричне лікування.

Новини партнерів

Скандального главу "Укрексімбанку" Мецгера відправили під нічний домашній арешт
Кабмін планує заборонити невакцинованим українцям їздити у потягах та автобусах

Найпопулярніше за тиждень