Українець Богачук програв нокаутом після 18 перемог поспіль

Українець Богачук програв нокаутом після 18 перемог поспіль
Читать на русском

Раніше в нокаут суперників відправляв сам Сергій.

Вранці 5 березня в Пуерто-Ріко непереможений український проспект Сергій Богачук зазнав першої поразки в кар'єрі. Про це повідомляє APnews.

25-річний українець виступає в першій середній вазі, і до вечора боксу в Пуерто-Ріко в активі Богачука було 18 перемог нокаутом в 18 поєдинках. Та й в поєдинку проти Брендона Адамса Сергій вів за всіма записками суддів (69-63, 68-64, 68-64).

Однак Сергій надто часто втручався в обмін ударами вже з першого раунду, часто пропускаючи невиправдано багато ударів від американця. В результаті у восьмому раунді Брендон провів серію атак, затиснувши Богачука біля канатів. Один з ударів прийшовся в щелепу українця, і він звалився на канвас.

Для Богачука ця поразка стала першою в професійній кар'єрі. Адамс же поліпшив свій професійний рекорд. Тепер він виглядає так - 23 перемоги, з них 15 - нокаутом і 3 поразки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Василь Ломаченко домовився про проведення свого наступного бою в Twitter. Суперником українця може стати американець Девін Хейні.

Новини партнерів

Під Києвом Jeep збив 15-річного хлопця на переході і переламав йому ноги. Відео моменту
Російська вакцина "Спутник V" ніколи не буде зареєстрована в Україні - Степанов

Найпопулярніше за тиждень