Україна веде переговори про евакуацію 38 тяжкопоранених бійців з Азовсталі

Україна веде переговори про евакуацію 38 тяжкопоранених бійців з Азовсталі
Читать на русском

У своєму Telegram-каналі Верещук написала, що заяви деяких політиків, журналістів і громадських діячів щодо переговорів «не лише дезінформують суспільство, а й шкодять переговорному процесу».

Віцепрем'єрка — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розповіла, що зараз тривають складні переговори щодо евакуації тяжкопоранених захисників Маріуполя із заводу Азовсталь в обмін на полонених росіян.

У своєму Telegram-каналі Верещук написала, що заяви деяких політиків, журналістів і громадських діячів щодо переговорів «не лише дезінформують суспільство, а й шкодять переговорному процесу».

«Я дуже прошу. Йдеться про життя людей. Утримайтеся від публічних коментарів про те, чого не знаєте. Якщо все вийде і ми витягнемо людей, потім робіть, що хочете. А зараз прошу бути відповідальними та не заважати», — закликала вона.

Віцепрем'єрка уточнила, що зараз тривають переговори про 38 тяжкопоранених, лежачих бійців:

«Працюємо покроково. Обмінюємо 38 важких, потім рухатимемося далі. Наразі немає переговорів про обмін 500 чи 600 людей, про що повідомляють деякі ЗМІ».

Україна веде переговори про евакуацію 38 тяжкопоранених бійців з Азовсталі

Новини партнерів

Зусилля Дів, суперечки Стрільців та підйом Риб: докладний гороскоп на 13 травня
На Чернігівщині чоловік вибрався з могили після того, як окупанти його застрелили (Фото)

Найпопулярніше за тиждень