УЄФА заборонив голові прес-служби "Карабаху" працювати в футболі за заклик вбивати вірмен

УЄФА заборонив голові прес-служби "Карабаху" працювати в футболі за заклик вбивати вірмен
Читать на русском

Конфлікт в Нагірному Карабасі продовжує впливати на футбол.

Главу прес-служби футбольного клубу "Карабах" відсторонили від футболу. Таке рішення в УЄФА прийняли після висловлювань Нурлана Ібрагімова із закликами вбивати вірмен. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що представник азербайджанського клубу в своєму Facebook опублікував пост із закликами вбивати вірмен. Наразі Ібрагімов пост вже видалив, а ФК "Карабах" виступив з офіційним вибаченням.

Але УЄФА вже відреагував на цей інцидент. Наразі Нурлану Ібрагімову тимчасово заборонили здійснювати будь-яку пов'язану з футболом діяльність. Рішення у цій справі в європейській федерації футболу візьмуть пізніше.

При цьому Федерація футболу Вірменії вже виступала з вимогою відсторонити "Карабах" від участі в єврокубках. У цьому сезоні азербайджанський клуб виступає в Лізі Європи, де не набрав жодного очка, програвши "Маккабі" з Тель-Авіва і "Вільярреалу".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що матчі збірних Вірменії та Азербайджану в рамках Ліги Націй перенесли на нейтральні поля. Таке рішення в УЄФА прийняли на тлі знову розгорівся конфлікт в Нагірному Карабасі.

Новини партнерів

Чиновники будуть здавати іспит з української мови - омбудсмен
Під Рівним "швидка" врятувала людину і перекинулася: фото

Найпопулярніше за тиждень