Удача Тельців, турботи Дів та творчість Риб: докладний гороскоп на 9 серпня

Удача Тельців, турботи Дів та творчість Риб: докладний гороскоп на 9 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого варто чекати від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

У Овнів сьогодні загострено всі почуття. Дуже плідний час для бізнесу: ви надзвичайно переконливі. Знайдіть час зустрітися з по-справжньому близькою людиною.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельці очікують вдалі відрядження, зміцнення авторитету в очах клієнтів і замовників. Питання, що стосуються роботи, можна і потрібно поставити спільному з колегами обговоренню.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюкам добре виходить керувати спільними проектами. Основою цього дня є пізнання, розширення, знаходження нових форм взаємодії з навколишнім світом.

Рак

21 червня — 22 липня

Раки, цей час особливо сприятливий для тих, хто любить пофантазувати. Активніше притягуйте з навколишнього простору те, що найбільше відповідає вашому світовідчуттю.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви через надмірну скритність ризикують упустити прекрасну можливість. Для вирішення проблем, пов'язаних зі здоров'ям, настає важливий момент: ви розумієте, що все залежить від вас.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Дівам доведеться впоратися з цілою купою паперових справ. Вечір наповнений турботами про налагодження взаємин у сім'ї та серед друзів. Придбайте щось для прикраси житла.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези отримають винагороду за виконану роботу. Ваші рішення відрізняються зараз особливою далекоглядністю, хоча не всі знаходять розуміння серед оточуючих.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіони, при всій вашій зайнятості, вам потрібно навчитися користуватися будь-якою можливістю розслабитися і відновити витрачену енергію. Нове захоплення – ось те, що вдихне у вас нові сили.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільцям варто розбірливіше ставитись до джерел інформації. При прийнятті важливих рішень прислухайтеся до порад партнерів.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерогів сьогодні особливо хвилюють питання матеріального добробуту. Виявляється надмірна прихильність до речей: якщо знайдете у собі сили, дійте від неприємного.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водолії сконцентруються на цілях, пов'язаних з кар'єрою. Найближчим часом на робочому місці відбудуться зміни. Чи не відмовляйтеся від своєї позиції.

Риби

19 лютого — 20 березня

Рибам належить зайнятися творчістю, що вимагатиме великих емоційних витрат. Не ігноруйте потреби фізичного навантаження.

Читайте також:
Зустрічі Овнів, інтуїція Дів і вибір Терезів: докладний гороскоп на 8 серпня

Новини партнерів

Якби ЄС відправляв зброю в Україну як Німеччина, війна давно закінчилася б абсолютною перемогою Росії - польський прем'єр
Російські авіакомпанії почали розбирати літаки на запчастини через санкції - Reuters

Найпопулярніше за тиждень