Удача Раків, спілкування Львів та перспективи Риб: докладний гороскоп на 6 червня

Удача Раків, спілкування Львів та перспективи Риб: докладний гороскоп на 6 червня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого очікується від цього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овнам доведеться щось переробляти чи виконувати чужу роботу. Великих скупчень народу краще уникати. Зірки радять провести день поряд із більш урівноваженими особами.

Телець

20 квітня — 20 травня

У Тельців — чудовий час для відновлення та зміцнення зв'язків між поколіннями. Намагайтеся відчути нитку, яка з'єднує вас з предками.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюкам слід уникати авантюр та азартних ігор. Відмінний день для романтичних зустрічей, відвертих зізнань та укладання спілок.

Рак

21 червня — 22 липня

Ракам хочеться змін. У художників та музикантів є шанс створити новий цікавий твір; можна записатися до групи за інтересами. Імовірна важлива розмова.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви, не намагайтеся провернути все самостійно – виступіть у ролі організатора. Стане в нагоді не тільки весь ваш минулий досвід, а й уміння імпровізувати.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Дівам добре вирушати в поїздку, міняти щось у зовнішньому вигляді, купувати речі для дому та офісу. Зірки радять виявити волю у колективних справах.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терези почнуть цінувати свободу дій вище стабільності та надійності свого нинішнього становища. Можливо, вам варто знайти справу, де ви могли виражати свою індивідуальність.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

У Скорпіонів настав потрібний період для уточнення цілей, розстановки пріоритетів. Виявіть винахідливість у вирішенні соціальних питань та у всьому, що стосується звернення до установ.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільцям зараз краще нічого не планувати та жити за вільним графіком. Надлишок енергії спрямуйте на корисні відносини. Гарний день для очищення організму та косметичних процедур.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

У Козерогів зростають можливості у сфері навчання. Захист своїх інтересів виходить нині першому плані. Але не піддавайтеся спокусі помститися, якщо вас образили.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водоліїв вийде зав'язати корисні знайомства. Поставтеся уважно до справ дітей, підтримайте їхнє бажання самостійності.

Риби

19 лютого — 20 березня

Рибам буде важко вирішити, якому виду діяльності віддати перевагу: однаково привабливі і суспільне життя, і можливість заробити гроші, і перспектива відпочинку.

Читайте також:
Гроші Тельців, удача Терезів та кохання Скорпіонів: докладний гороскоп на 5 червня

Новини партнерів

Путін у калюжі крові та Макрон із Шольцем на іншому кінці слухавки: польське видання показало нову обкладинку
Росіяни намагатимуться зрівняти Луганщину зі землею до 11 червня - Гайдай

Найпопулярніше за тиждень