Удача Раків, шанси Львів та поїздки Риб: докладний гороскоп на 6 серпня

Удача Раків, шанси Львів та поїздки Риб: докладний гороскоп на 6 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого очікується від цього літнього дня.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овни спілкування з новими людьми підведе до несподіваних рішень. Більшості пощастило сьогодні з гарним самопочуттям та відмінним настроєм.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельцям варто звернути увагу на харчування: розумна дієта принесе реальну користь. Підходящий момент, щоб повністю змінити методи роботи та стиль спілкування.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюки створіть оптимальну дистанцію у відносинах з начальством. Вдалий момент для того, щоб помиритись з тими, з ким вас поділяє якесь непорозуміння.

Рак

21 червня — 22 липня

Раки починають ремонт, переїзд чи подорож. Особливо вдалими виявляться проекти, які стосуються навчання. Увечері розважіться та заповніть нестачу спілкування.

Лев

23 липня — 22 серпня

Львів має шанс налагодити надійні зв'язки з потрібними людьми. Щоправда, під час передачі інформації можливі затримки та невеликі спотворення.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви, якщо всерйоз хочете щось змінити, проаналізуйте установки, якими ви керуєтеся. Ви зрозумієте, що все, що відбувається, є результатом вашого способу мислення.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

Терезів у цей день найбільше хвилює найближче майбутнє. У глибині душі зріють невиразні бажання, і зрозуміти, що саме ви хочете — ваше завдання.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

У Скорпіонів можливе перспективне знайомство. Вся напруга тижня зникне, якщо ви організуєте себе на якісний відпочинок.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

У Стрільців виявиться потреба у теплоті партнерських та дружніх взаємин. А деякі, навпаки, більшу частину дня проведуть на самоті, займаючись творчістю.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

У Козерогів надії будуть пов'язані з знайомими, що недавно з'явилися. Можливе обговорення деталей майбутніх спільних справ.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водолії стануть учасниками, а можливо, і організаторами різноманітних заходів, виїздів за місто. Гарний період для початку та продовження великого проекту.

Риби

19 лютого — 20 березня

У Риб корисними виявляться поїздки, особливо далекі чи здійснені в компанії. Імовірний успіх у справах, пов'язаних з торгівлею та нерухомістю.

Читайте також:
Гроші Терезів, зліт Тельців та податливість Раків: докладний гороскоп на 5 серпня

Новини партнерів

Романтика Тельців, жага Стрільців та удача Риб: докладний гороскоп на 7 серпня
Влада Берліна заборонила виставку підбитих в Україні танків РФ, бо в них "загинули люди"

Найпопулярніше за тиждень