УАФ офіційно призначила Олександра Петракова новим головним тренером збірної України

УАФ офіційно призначила Олександра Петракова новим головним тренером збірної України
Читать на русском

Поки що наставника призначили з приставкою "виконуючий обов'язки".

Українська асоціація футболу офіційно підтвердила призначення Олександра Петракова на пост головного тренера збірної України. Правда, фахівець отримав приставку "виконуючий обов'язки". Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву глави УАФ Андрія Павелка в Facebook, а також на прес-службу УАФ.

"Олександр Петраков, чемпіон світу-2019 зі збірною U-20, готуватиме національну збірну України до подальших виступів в кваліфікації до ЧС-2022 в статусі виконуючого обов'язки головного тренера. Вітаємо Олександра Васильовича і бажаємо успіхів зі збірною України", - йдеться в офіційній заяві на сайті Української асоціації футболу.

Олександр Петраков - вихованець київського "Динамо", який в 2009-му році отримав звання заслуженого тренера України. До офіційного призначення на посаду в.о. головного тренера національної збірної він тренував збірну України U-18.

Відзначимо, що саме під керівництвом Олександра Петракова молодіжна збірна України виграла чемпіонат світу в 2019-му році. Тоді ж президент України нагородив фахівця званням заслуженого працівника фізичної культури і спорту України.

Раніше APnews повідомляв, що Сергій Ребров, якого називали наступним головним тренером збірної України, не очолить збірну України. Це пов'язано з тим, що український фахівець знаходиться в ОАЕ, де керує підготовкою клубу "Аль Айн" до нового футбольного сезону.

Новини партнерів

В оздоровчому комплексі на Львівщині отруїлися 17 людей - серед них 6 підлітків
На борту літака ВПС США з Кабула знайшли людські останки

Найпопулярніше за тиждень