У Житомирському військовому інституті військові захворіли на коронавірус

У Житомирському військовому інституті військові захворіли на коронавірус
Читать на русском

З 8 квітня 27 військовослужбовців знаходились на обсервації в ізоляторі військового інституту у зв'язку з контактуванням з хворою особою

Чотири військовослужбовці Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова заразились коронавірусом. Про це повідомляє APnews з посиланням на допис командування медичних сил Збройних сил України у Facebook.

З 8 квітня 27 військовослужбовців знаходились на обсервації в ізоляторі військового інституту у зв'язку з контактуванням з хворою особою.

"Курсант Житомирського військового інституту, контактував з мамою, у якої було діагностовано захворювання коронавірусом. Після отримання цієї інформації 8 квітня, військовослужбовець разом з групою контактних осіб (27 осіб) був негайно ізольований. Після лабораторного підтвердження захворювання COVID-19 хлопця були госпіталізовані в інфекційне відділення Житомирського військового госпіталю", - йдеться в повідомленні.

Після того, як коронавірус підтвердили у чотирьох осіб, термін обсервації продовжили.

"Найближчим часом ПЛР тестування буде проведено всім, хто входить в цю групу", - додали в командуванні медичних сил ЗСУ.

У Житомирському військовому інституті військові захворіли на коронавірус

Як повідомляв APnews раніше, у Вінницькій області коронавірус підтвердили у 330 осіб, серед них 23 дитини.

Новини партнерів

У МВС вважають диверсію однією з основних версій масових пожеж в Україні
В Ізраїлі люди вийшли на протест проти політики уряду Нетаньягу, дотримуючись двометрової дистанції

Найпопулярніше за тиждень