У Зеленського відреагували на чутки про введення воєнного стану в Україні

У Зеленського відреагували на чутки про введення воєнного стану в Україні
Читать на русском

"Це не більше ніж фейк", заявив Подоляк.

В Офісі президента Володимира Зеленського спростували чутки про введення воєнного стану в Україні на тлі загрози вторгнення РФ з 1 грудня. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що ця інформація – фейк.

Про це він сказав в коментарі РБК-Україна, передає APnews.

Він запевнив, що всі новини, які стосуються планування введення в Україні воєнного стану - це не більше ніж фейк, які поширюють російські "засоби масової дезінформації", а також українські "спеціальні олігархічні канали".

"Його підхопили і деякі українські діячі, які намагаються привернути до себе увагу і не здатні придумати нічого кращого, ніж розносити фейки. Україна обороняється вже не перший рік без такого специфічного політико-юридичного стану, як воєнний стан. І не вважає за потрібне застосовувати його зараз - навіть на тлі інформації про загрозливу військову активність на території Росії поблизу наших кордонів", - наголосив Подоляк.

Крім того, радник голови Офісу Зеленського закликав російську сторону перенаправити кошти, які витрачаються на підтримку загроз сусіднім державам та Європі, на соціальну підтримку росіян.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, Олег Ляшко напередодні впевнено заявляв, що 1 грудня Зеленський планує запровадити військовий стан в Україні.

Новини партнерів

Євросоюз хоче змінити правила в'їзду та обмежити термін дії COVID-сертифіката
Помер екс-мер Києва Олександр Омельченко

Найпопулярніше за тиждень