У Запорізькій області суд відправив до в'язниці пару за знущання над тваринами та зйомки порно

У Запорізькій області суд відправив до в'язниці пару за знущання над тваринами та зйомки порно
Читать на русском

Підозрювана отримала термін в 5,5 років, а її співмешканець - 4 роки

Вільнянський районний суд виніс рішення у справі 25-річної мешканки Запорізької області і її співмешканця, які знущалися з тварин, а також виготовляли, зберігали та поширювали порнографію. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Запорізької обласної прокуратури.

"Судовим розглядом встановлено, що протягом 2018-2020 років двоє жителів Вільнянського району Запорізької області створювали фотозображення і відеопродукцію порнографічного характеру, яку надалі розповсюджували за допомогою мережі інтернет. Крім того, публічним обвинувачем у суді доведено факт знущання жінки над твариною, в результаті яких настала його загибель, що було знято останньою на відео і в липні 2020 року викладено в соцмережі", - йдеться в повідомленні.

Так, жінка отримала 5,5 років позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов'язаною з виготовленням і реалізацією фото та відеопродукції на три роки. Водночас її співмешканець отримав чотири роки позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов'язаною з виготовленням і реалізацією фото та відеопродукції на три роки.

При цьому суд встановив підозрюваному три роки випробувального терміну. У зв'язку з цим прокуратура готує апеляційну скаргу.

Як раніше повідомляв APnews, в Запорізькій області затримали 24-річну дівчину, яка вбивала тварин, знімала це на відео і викладала в соціальні мережі. Дівчина також записувала відео еротичного характеру, де поєднувала порнографію з шкуродерством.

Новини партнерів

У Донецькій області рятувальники вирізали з авто тіло загиблого після зіткнення з поїздом
Під Дніпром двоє рибалок впали під лід, вижив лише один

Найпопулярніше за тиждень