У Запоріжжі чоловік погрожував пістолетом працівникам ковзанки через абонемент, що закінчився

У Запоріжжі чоловік погрожував пістолетом працівникам ковзанки через абонемент, що закінчився
Читать на русском

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав, працівник ковзанки встиг натиснути кнопку термінового виклику поліції та втік до службового приміщення.

У Запоріжжі 36-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння вирушив на ковзанку, де почав конфлікт з працівниками закладу через абонемент, що рано закінчився. У ході суперечки він дістав пістолет і почав погрожувати. На нападника встигли вчасно викликати поліцію.

Про це повідомляє APnews з посиланням на пресслужбу поліції Запорізької області. Як встановили правоохоронці, які прибули на місце, чоловік став сперечатися з працівниками ковзанки, оскільки вони нібито неправильно порахували час перебування на льоду.

За заявою очевидців, призвідник конфлікту був п'яний. Здійснювати доплату чи залишати ковзанку він не збирався. Не вирішивши своє питання мирним шляхом, він дістав пістолет і став погрожувати працівникові ковзанки та охоронцю. На щастя, охоронець встиг вчасно натиснути на сигнал тривоги та сховатись у службовому приміщенні. Зловмисник стріляти не став, а втік, щоб не потрапити до поліції.

Але втекти не вдалося. Правоохоронці швидко встановили місцеперебування порушника, знайшовши у нього предмет, схожий на пістолет. Речовий доказ вилучили та направили на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами). Розпочато досудове розслідування. За вчинене чоловікові загрожує термін від трьох до семи років. Якщо він раніше не був осудний, то може відбутися умовним терміном.

У Запоріжжі чоловік погрожував пістолетом працівникам ковзанки через абонемент, що закінчився

Раніше APnews повідомляв, у Києві чоловік через неякісно виконаний ремонт відкрив стрілянину по працівнику.

Новини партнерів

У Каліфорнії приватний літак впав на житловий район - загинули 4 особи. Відео
В Україні "накрили" банду, яка продавала немовлят іноземцям – серед злочинців засновники приватної клініки

Найпопулярніше за тиждень