У Японії жінка віддала на усиновлення дитину через брехню донора сперми про його освіту та національність

У Японії жінка віддала на усиновлення дитину через брехню донора сперми про його освіту та національність
Читать на русском

Жінка вимагає компенсацію в 330 мільйонів єн (2,86 мільйона доларів)

Жителька японської столиці Токіо віддала свою другу дитину на усиновлення та подала позов на донора сперми через те, що він виявився одруженим китайцем без освіти у престижному виші.

Про це повідомляє APnews із посиланням на NYPost.

Згідно з позовом, заміжня 30-річна японка, ім'я якої не повідомляється, почала шукати донора сперми після того, як у її чоловіка знайшли спадкове захворювання, яке важко вилікувати. Тому, щоб хвороба не передалася їхній другій дитині, вона вирішила знайти у соціальних мережах “ідеального кандидата” з гарною генетикою та освітою.

У березні 2019 року вона почала підтримувати зв'язок із нібито 20-річним чоловіком, і після десяти статевих актів їй вдалося завагітніти у червні того ж року. Вона вважала, що чоловік був японським випускником Кіотського університету.

Однак пізніше з'ясувалося, що біологічним батьком її другої дитини насправді був одружений громадянин Китаю з другою освітою в іншому національному університеті.

Коли японка про це дізналася, то робити аборт було вже пізно. Вона вирішила віддати малюка на усиновлення, а на його біологічного батька подати до суду за шахрайство.

Жінка стверджує, що китаєць дав їй неправдиві відомості, щоб зайнятися з нею сексом. За її словами, ця ситуація викликала у неї фізичні та емоційні страждання:

"Мене примушували до статевого акту з партнером, який не відповідав моїм бажаним умовам для вагітності та пологів".

Позов за шахрайство було подано на суму 330 мільйонів єн (2,86 мільйона доларів). Випадок став прецедентом у Японії, тому що в цій країні немає державної або правової системи донорства сперми, а комерційне штучне запліднення зустрічається рідко і доступне лише гетеросексуальним подружнім парам. тому багато жителів Японії йдуть за допомогою до соціальних мереж.

Раніше APnews також повідомляв, в Японії з'явився сайт з індексом галасливих районів японських міст. Галасливі сусіди та кричущі діти в дитячих садах - основний показник для районної вибірки сайту, які індексуються червоним світлом.

Новини партнерів

У 2022 році Україні потрібно виплатити МВФ $2,4 млрд, перший платіж у лютому
У Києві на території пивоварного заводу спалахнула вантажівка: водія госпіталізували з численними опіками

Найпопулярніше за тиждень