У вересні у Мінспорту не буде грошей на підготовку спортсменів - Гутцайт

У вересні у Мінспорту не буде грошей на підготовку спортсменів - Гутцайт
Ексклюзив
Читать на русском

Вадим Гутцайт нагадав, що гроші Мінспорту забрали в фонд по боротьбі з коронавірусом

Грошей на підготовку спортсменів до змагань у Міністерства молоді та спорту вистачить тільки до вересня. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву міністра спорту Вадима Гутцайта.

"Наші збірні готуються до змагань. Ми вже почали проводити змагання в Україні й тепер ми чекаємо міжнародні календарі. На сьогодні ще не надіслали жодного міжнародного календаря проведення змагань. Як тільки відновляться міжнародні змагання, ми почнемо планувати, щоб наші спортсмени брали участь як в зборах, так і в змаганнях", - зазначив Гутцайт.

При цьому він нагадав, що бюджетні кошти, які виділили для Мінспорту, перенаправили в фонд по боротьбі з covid-19. За словами міністра, зараз ведеться робота над поверненням грошей.

"Через пандемію коронавірусу був створений стабілізаційний фонд по боротьбі з covid-19, в який забрали гроші з Мінспорту, виділені на підготовку наших команд до Олімпійських, Дефлімпійських ігор, а також до міжнародних змагань. На сьогодні ми працюємо над поверненням грошей. Я зустрічався з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром фінансів Сергієм Марченко, опрацювали механізм повернення грошей", - пояснив Гутцайт.

Також він підкреслив, що у міністерства вистачить грошей на підготовку спортсменів тільки до вересня.

Новини партнерів

Адвокат заявила, що поліцейські з Кагарлика здійснювали незаконні дії стосовно неповнолітньої сестри згвалтованої дівчини
В Україні побудують 25 спортивних об’єктів-“магнітів” в регіонах

Найпопулярніше за тиждень