У Тернополі облили фарбою пам'ятник Бандері. Відео

У Тернополі облили фарбою пам'ятник Бандері. Відео
Читать на русском

Копи закликають місцевих жителів допомогти із пошуками хулігану.

У Тернополі невідомий хуліган облив червоною фарбою пам'ятник Степанові Бандері. На даний момент його намагаються встановити за допомогою записів із камер спостереження. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції Тернопільської області.

Пошкоджену пам'ятку знайшли поліцейські. Після цього вони зайнялися обстеженням навколишньої території, а також опитували людей та переглядали відео з камер спостереження. У результаті їм вдалося встановити, що інцидент стався близько полудня.

"Невідомий пошкодив пам'ятник Степану Бандері, що на вулиці Соломії Крушельницької у Тернополі. Монумент був облитий червоною фарбою", - повідомили копи.

Правоохоронці сподіваються, що мешканці також допоможуть у пошуках хулігану. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше APnews повідомляв, що студента, який облив фарбою пам'ятник Бандері у Львові, засудили до чотирьох років ув'язнення.

Новини партнерів

Зарізав, загорнув у килим та вивіз до лісосмуги: з'явилися подробиці вбивства військовослужбовця на Дніпропетровщині
Брат голови ОАСК Вовка, підозрюваний у корупції, вийшов з СІЗО: за нього внесли 7,6 млн грн застави

Найпопулярніше за тиждень