У Тернопільській області від коронавірусу помер священик: з ним контактували понад 500 осіб

У Тернопільській області від коронавірусу помер священик: з ним контактували понад 500 осіб
Читать на русском

Це вже третя смерть від Coved-19 в області

У Тернопільскій області на ранок 6 квітня зафіксовано третю смерть від коронавірусу. Помер 57-річний чоловік з міста Заліщики. Про це APnews дізнався з повідомлення місцевого штабу для боротьби з Covid-19.

Повідомляється, що чоловік був священиком, і у нього першого в області зафіксували коронавірус. Він проходив лікування в Тернопільській лікарні швидкої допомоги, але в останні дні його стан погіршився. Пацієнта підключили до апарату штучної вентиляції легень, але врятувати його, на жаль, не вдалося.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів, що з початку березня священик під час релігійних обрядів контактував з приблизно 500 особами. Він попросив усіх, хто перебував у контакті з "священиком А.В. 1963 р.н" (57 років), негайно звернутися за телефонами 102 і 103.

Усього від початку епідемії коронавірусу на Тернопільщині померли троє людей: 68-річний житель Монастириського району, 57-річна жителька Козівського району та 57-річний житель міста Заліщики.

Раніше APnews повідомляв, що станом на 6 квітня в Україні вже майже 40 смертей від коронавірусу, а найбільше інфікованих у Чернівецькій області.

Новини партнерів

Рятувальники показали страшні наслідки пожеж в Україні
Вперше коронавірус діагностували у тигриці

Найпопулярніше за тиждень