У центрі Києві двоє на самокатах побили телеведучого Майкла Щура через зауваження

У центрі Києві двоє на самокатах побили телеведучого Майкла Щура через зауваження
Читать на русском

Інцидент стався на перехресті вулиць Ярославів Вал та Івана Франка.

Телеведучого "Телебачення Торонто" Майкла Щура побили в центрі Києва двоє хлопців на самокатах через зауваження. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву ведучого.

За його словами, інцидент стався на перехресті вулиць Ярославів Вал та Івана Франка.

"Я переходив дорогу по пішохідному переходу. Побачив, що по велодоріжці їде два хлопця на самокатах. Я зупинився, щоб їх пропустити. Тому їхали вони гарненько так і, як я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув "пропускай пішоходів !!!!!!". Ось з цього все і почалося. Хлопець зупинився. Сліз з самоката і у нас почалася перепалка", - розповів Щур.

В ході словесної перепалки телеведучого заляпали перцевим балончиком, а нападники спробували сховатися, але він їх наздогнав і стягнув одного з самоката через що обидва впали. При цьому молодик ударив Щура.

"Далі ми ще попрерікалися трохи, що він не мав мене бити та запшикувати в обличчя балоном. А далі він сів - і поїхав. У бік Прорізної. Я за ним уже не міг гнатися. Міг ходити. І пішов шукати, де можна промити очі і ніс. Скажу вам так - мити очі від газового балончика, коли у тебе лінзи - то ще задоволенням. Але лимонний сік допомагає. 40 хвилин таких процедур - і як рукою зняло", - зазначив телеведучий.

За його словами, потім він викликав поліцію і написав заяву.

Як раніше повідомляв APnews, депутата Київської міської ради від "Голосу" Костянтина Богатова виключили зі складу фракції після нападу на стендап-коміка, автора програми "Телебачення Торонто" Влада Капицю.

Новини партнерів

Фарбуємо яйця на Великдень: найкращі способи розфарбувати яйця за допомогою натуральних інгредієнтів
Пакують в автозаки та глушать інтернет. У 40 містах Росії копи затримали сотні прихильників Навального

Найпопулярніше за тиждень