У Тайвані чоловіка оштрафували на 3500 тисяч доларів за порушення 8-секундного карантину

У Тайвані чоловіка оштрафували на 3500 тисяч доларів за порушення 8-секундного карантину
Читать на русском

Порушник, робочий мігрант з Філіппін, перебував на ізоляції в карантинному готелі міста Гаосюн

Влада Тайваню наклала штраф у розмірі 3500 тисяч доларів за те, що чоловік покинув номер карантинного готелю на 8 секунд, про це повідомляє APnews з посиланням на CNN.

Як повідомляє CNA, камери відеоспостереження готелю зняли порушника карантину і зв'язалися з Міністерством охорони здоров'я. Департамент оштрафував його на 100000 тайваньських доларів (3500 тисяч доларів США).

Згідно з загальнонаціональними правилами карантину Тайваню, людям, які перебувають на ізоляції в готелях, забороняється залишати свої кімнати.

У місті Гаосюн налічується 56 карантинних готелів, в яких 3000 ізольованих кімнат, повідомляє департамент CNA.

Тайвань широко відомий своїми методами стримування пандемії Covid-19. Острів ніколи не вводив жорсткі заходи обмежень, "карантин вихідного дня", "інтелектуальний карантин" також не знайомі для місцевих жителів. Замість цього влада Тайваню відразу почала перевірку пасажирів рейсу прямого з'єднання з Уханем - міста, де виявили першого хворого у світі на коронавірус. Уряд зробив ставку на розвиток медицини, вклавши величезні суми на клінічні випробування вакцини проти Covid-19.

За даними університету Джона Хопкінса за рік пандемії на острові було виявлено 716 хворих і 7 померлих від вірусу.

Тим часом Україна очікує на січневий локдаун та нові спалахи коронавірусу, які триватимуть до середини лютого, повідомляє APnews.

Новини партнерів

У США випустили серію ляльок для хлопчиків геїв: ціна сягає до 14000 гривень за штуку
В уряді назвали одну відмінність між попередніми карантинами і анонсованим локдауном

Найпопулярніше за тиждень