У Судані через "кота-терориста" в кабіні пілотів довелося розвернути та посадити літак

У Судані через "кота-терориста" в кабіні пілотів довелося розвернути та посадити літак
Читать на русском

Все ще залишається загадкою, як "кіт-терорист" потрапив на борт авіалайнера, якщо він так не любить літати

Пасажирський літак був змушений повернутися в аеропорт Хартума, столиця Судану, після нападу розлюченого кота (мабуть, у нього і за календарем почалася весна) на пілотів в кабіні авіалайнера. Про це повідомляє APnews з посиланням на Wionews.

Інцидент стався через 30 хвилин після зльоту літака з міжнародного аеропорту Хартума. Диспетчери отримали прохання про екстрене повернення авіалайнера, який прямував в Доху, Катар. Причиною виявився скажений кіт, який відразу ж після зльоту почав нападати на всіх бортпровідників, а потім зміг пробратися в кабіну пілота та атакувати їх.

Спочатку кота намагалися заспокоїти, але він не був в захваті від продовження польоту і почав ще більше кидатися, тероризуючи всіх працівників. Коли справа вже дійшла до того, що взагалі ніхто не міг контролювати кота - пілот здався і прийняв рішення здійснити аварійну посадку.

Диспетчери аеропорту Судану були в повному подиві, адже основні причини аварійної посадки - несправність двигуна, потреба в екстреній медичній допомозі та помилково відкриті двері пасажиром, але на цей раз були пілоти та бортпровідники, які всього-на-всього не могли захистити себе та інших пасажирів від кота.

Незважаючи на щасливе приземлення і відсутність постраждалих, досі загадкою є те, як кіт-терорист потрапив на борт авіалайнера. Існує версія, що кіт пробрався в літак в ангарі аеропорту.

Раніше APnews також повідомляв, одеський кіт заліз в контейнер в порту та три тижні харчувався цукерками, поки його не довезли до Ізраїлю.

Новини партнерів

Якщо «СН» порушила закон, то вона повинна відповісти, - «слуга народу» про рішення НАЗК
Збірна України з боксу виграла шість медалей на турнірі в Болгарії

Найпопулярніше за тиждень