У США жорстоко розстріляли сім'ю відомого доктора, вбили навіть дітей

У США жорстоко розстріляли сім'ю відомого доктора, вбили навіть дітей
Читать на русском

У будинку підозрюваного проводяться обшуки, і з'ясовується причина нападу та розстрілу сім'ї

У Південній Кароліні, США, чоловік розстріляв сім'ю з п'яти осіб, включаючи двох дітей. Убитий був відомим доктором, а підозрюваний - його сусідом. Про це повідомляє APnews з посиланням на CNN.

Інцидент стався 7 квітня в графстві Йорк, Південна Кароліна. Зловмисник увірвався в будинок відомого лікаря і застрелив його. Також постраждала його дружина, двоє онуків та їх працівник:

"Доктор Роберт Лесслі, його дружина Барбара і двоє онуків померли від вогнепальних поранень. У будинку лікаря ми також знайшли вбитого Джеймса Льюїса, який працював на них. Крім п'яти убитих в лікарню доставили ще одну людину з вогнепальним пораненням, але його особа поки що не встановлена​​", - заявили в поліції.

Також представник офісу шерифа повідомив на конференції, що доктор Лесслі був дуже шанованою людиною в окрузі, який заснував Медичний центр Рівервью в Рок-Хіллі.

"У цій трагічній ситуації їхня сім'я просить вас поважати приватне життя. Ми вже спіймали підозрюваного. Єдине можу вам сказати, що вони жили на одній вулиці".

У будинку підозрюваного проводяться обшуки, і з'ясовується причина нападу та розстрілу сім'ї.

Раніше APnews також повідомляв, військово-морський лікар розстріляв двох людей в бізнес-центрі Меріленда, штат США. Потім втік на прилеглу військову базу, де його пристрелили.

Новини партнерів

В футбольній академії клубу УПЛ спалахнула серйозна пожежа. Відео
У Київській області компанія з Туреччини побудує дорогу за 3 мільярда гривень

Найпопулярніше за тиждень