У США від вибуху феєрверку помер воротар збірної Латвії з хокею

У США від вибуху феєрверку помер воротар збірної Латвії з хокею
Читать на русском

Менш ніж через два місяці воротареві виповнилося б 25 років.

У США загинув 24-річний воротар НХЛ і збірної Латвії з хокею Матісс Ківленіекс. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Латвійської хокейної федерації.

Представники федерації висловили співчуття родичам, друзям і колегам воротаря.

"Його бійцівський дух і ставлення до роботи служили справжнім зразком в спорті. Відхід Матісса - велика втрата не тільки для латвійського хокею, а й для всієї нації", - заявили представники Латвійської хокейної федерації.

Офіційної причини смерті голкіпера немає, але ряд латвійських порталів, зокрема Delfi, повідомив, що Ківленіекс разом з іншими представниками "Коламбуса" (свого клубу в НХЛ) був присутній на святі з нагоди Дня незалежності США. Під час салюту бракований піротехнічний снаряд потрапив воротареві в область грудей. Саме це і послужило причиною загибелі спортсмена.

Матісс Ківленіекс - вихованець хокейної школи "Пардаугава". З 2017 го року перебував в клубній системі "Коламбуса", а в 2020-му підписав повноцінний контракт з "Блю Джекетс". Також саме Матісс захищав ворота збірної Латвії на останньому чемпіонаті світу.

Раніше APnews повідомляв, що в ДТП загинула 21-річна українська рекордсменка, яка безперервно пробігла 51 кілометр за 5 годин.

Новини партнерів

У Кривому Розі шахтаря на смерть задавила спецтехніка: поліція відкрила справу
Білорусь вимагає від Росії видати співачку, яка "образила" Лукашенка: їй загрожує 12 років в'язниці

Найпопулярніше за тиждень