У США конгресмени написали лист Помпео через радикалів в Україні - Піскун

У США конгресмени написали лист Помпео через радикалів в Україні - Піскун
Читать на русском

Святослав Піскун запевнив, що в США зроблять свої висновки і згадають про це Україні при необхідності

Конгресмени США стурбовані ризиками активізації радикальних угруповань в Україні. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву колишнього голови ГПУ Святослава Піскуна в ефірі телеканалу ZIK.

"Кілька днів тому я спілкувався з високопоставленим чиновником, конгресменом США, який мені розповів, що на ім'я Помпео надіслали лист, в якому 21 сенатор США звернулися до нього, щоб він звернув увагу на Україну. Як на країну, в якій є ризики активізація радикальних угруповань. Про це влада ще не знає, тому що інформація з США до них доходить десь через місяці три", - заявив Піскун.

При цьому він упевнений, що в США точно зроблять висновки та при необхідності Україні про це згадають.

"Я не знаю, як будуть розглядати цей лист, але те, що будуть зроблені висновки, я впевнений. На це все одно, поки йде" Велике будівництво ", а коли закінчаться бабки буде не все одно. Підемо в МВФ й там нам згадають", - підсумував екс-голова ГПУ.

Як раніше повідомляв APnews, генеральний прокурор Ірина Венедиктова заявила, що Святослав Піскун сам подав заяву про звільнення з посади позаштатного радника глави Офісу генпрокурора.

Новини партнерів

Маски, дезінфектори та дистанція: як проходитимуть місцеві вибори в Україні під час карантину
Зеленський підписав необхідний для отримання 1,2 млрд євро кредиту від ЄС проект закону

Найпопулярніше за тиждень