У США в різдвяний парад влетів позашляховик - постраждали понад 40 людей, є загиблі. Відео

У США в різдвяний парад влетів позашляховик - постраждали понад 40 людей, є загиблі. Відео
Читать на русском

Серед постраждалих є й діти.

У США у штаті Вісконсін позашляховик в'їхав до учасників різдвяного параду. Внаслідок цього постраждали понад 40 осіб, з яких п'ятеро людей загинули. Про це APnews повідомляє з посиланням на ABC News.

Повідомляється, що трагедія сталася напередодні у місті Уокешо. З поки що невідомих причин автомобіль влетів у колону. Серед постраждалих є щонайменше 12 дітей із танцювальної команди. Усіх людей, які постраждали в цій трагедії, доправили до місцевої лікарні.

"Автомобіль збив понад 20 людей. Деякі з них - діти, і в результаті цього інциденту є кілька смертельних випадків. Ми працюємо з сім'ями - це наш пріоритет у цьому трагічному інциденті", - сказав начальник поліції міста Ден Томпсон.

Наразі повідомляється вже про 40 постраждалих, серед яких п'ятеро людей загинули. Водій позашляховика спробував втекти з місця злочину, але поліцейські змогли його затримати.

Причому для того, щоб зупинити позашляховик, копи відкрили вогонь. Наразі правоохоронці з'ясовують мотив та деталі злочину.

Раніше APnews повідомляв, що в Росії під час ДТП з багажника випав труп. При цьому у багажнику авто знаходилися лопати та мішки з біоматеріалами.

Новини партнерів

Особистий лікар Саакашвілі заявив, що політику потрібна допомога психіатра
У Херсонській області підтвердили циркуляцію штаму "Дельта+"

Найпопулярніше за тиждень