У США чоловікові паралізувало половину тіла після вакцинації Johnson&Johnson

У США чоловікові паралізувало половину тіла після вакцинації Johnson&Johnson
Читать на русском

У потерпілого паралізована права частина тіла, також він не може розмовляти

Жителя Міссісіпі, США, паралізувало половину тіла після того, як він вакцинувався препаратом Johnson&Johnson від COVID-19. Також незадовго до цього він переніс інсульт після тромбозу мозку.

Про це повідомляє APnews з посиланням на NYPost.

За інформацією родичів 43-річного Бреда Малагарі, йому зробили укол від коронавірусу ще минулого тижня. Першими наслідками був тромб і, як результат, інсульт. Вони також повідомили, що чоловік приймав ліки проти підвищеного кров'яного тиску, але загалом був досить здоровою людиною:

"Нам подзвонили, коли його вже госпіталізували в лікарню. Незадовго до цього Бреду зробили щеплення від коронавірусу препаратом Johnson&Johnson", - розповіла його тітка.

Жінка також поділилася, що у Бреда паралізувало праву частину тіла, тому він не може ходити та розмовляти. Але його мозок працює, тому що він впізнає близьких і просто плаче під час їх зустрічі.

На даний момент лікарі не знають, скільки часу знадобиться для його одужання, але намагаються зробити все можливе.

Федеральні регулювальні органи у США вже призупинили використання однодозової вакцини проти Covid-19 від Johnson & Johnson після того, як 6 жінкам діагностували тромбоз, одна з яких померла від цього. На наступний день після припинення вакцинації компанія підтвердила ще 2 випадки тромбозу у вакцинованих.

Як раніше повідомляв APnews, в Україну прибула перша партія вакцини Pfizer.

Новини партнерів

У Кам'янському на меткобінаті на смерть розбився робітник компанії-підрядника
В Італії після щеплення вакциною AstraZeneca померли чотири людини

Найпопулярніше за тиждень