У США 9-річній дівчинці прострелили голову, коли вона стрибала на батуті

У США 9-річній дівчинці прострелили голову, коли вона стрибала на батуті
Читать на русском

Стрілок знаходився в червоному Ford, який поїхав після обстрілу житлового будинку та дитячого майданчика

У Міннеаполісі, США, невідомий відкрив вогонь біля дітей, коли вони стрибали на батуті. Куля потрапила дівчинці в голову, і через 2 тижні вона померла. Про це повідомляє APnews з посиланням на DailyMail.

Інцидент стався в суботу, 15 травня, в якому постраждалою виявилася 9-річна Трініті Оттосон-Сміт. Куля потрапила їй в голову і її екстрено госпіталізували в лікарню North Memorial Health Hospital в критичному стані. За життя Трініті лікарі боролися 12 днів, але 27 травня о 16:04 за місцевим часом вона померла від отриманих травм.

За словами представника поліції Міннеаполіса Джона Елдера, стрілок перебував в червоному чотиридверному автомобілі Ford, який поїхав після обстрілу житлового будинку та дитячого майданчика.

"Наші офіцери, які прибули на місце злочину, всіма способами намагалися повернути дитині життя, але, на жаль, о 16:04 вона померла".

На цей момент невідомо, чи зловили злочинця або хоча б чи встановлена ​​його особистість.

Трініті Оттосон-Сміт була однією з трьох дітей, які постраждали від обстрілу в Міннеаполісі за останні три тижні. 30 квітня був убитий 10-річний ЛаДавіон Гарретт-молодший, куля також потрапила в його голову, коли він сидів у машині зі своїми батьками. 17 травня загинула 6-річна Анія Аллен, також від рук стрільця.

Раніше APnews також повідомляв, в Окленді невідомий обстріляв party-bus, загинуло двоє.

Новини партнерів

Шанс чи нищівний удар. Що буде з бензином на АЗС після відмови Білорусі постачати Україні А-95
Війська РФ готують мінометні розрахунки для обстрілу ЗСУ, - розвідка

Найпопулярніше за тиждень