У список претендентів на звання кращого легіонера УПЛ потрапили тільки футболісти донецьких клубів

У список претендентів на звання кращого легіонера УПЛ потрапили тільки футболісти донецьких клубів
Читать на русском

У ТОП-3 претендентів не виявилося жодного динамівця.

На нагороду найкращому легіонеру чемпіонату України в 2020-му році претендують три футболісти. Причому всі троє є представниками двох донецьких команд. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт УАФ.

У трійку претендентів потрапили два півзахисники "Шахтаря" - бразилець Тайсон і ізраїльтянин Манор Соломон, а також іранський нападник "Олімпіка" Шахаб Захеді. Дізнатися ж ім'я переможця в цій рубриці ми зможемо 15 лютого на церемонії "Футбольні зірки України-2020".

Тайсон - багаторічний лідер "Шахтаря", який вже визнавався найкращим легіонером України в 2019-му році. У минулому ж сезоні бразилець допоміг "гірникам" дійти до півфіналу Ліги Європи, а також виграти чергове чемпіонство в Україні. На рахунку бразильського інсайда - 10 голів в УПЛ минулого сезону і два результативні удари в поточному сезоні.

Своєю чергою 21-річний Соломон блиснув уже в нинішньому сезоні. Якщо в сезоні-2019/20 у всіх турнірах Манор забив шість голів, то вже зараз він відзначився п'ятьма забитими м'ячами. З них два припали на матчі в Лізі Чемпіонів проти "Реала".

Нарешті, Шахаб Захеді в цьому сезоні лідирує в гонці бомбардирів, навіть попри те, що виступає в далеко не найпотужнішому клубі УПЛ. Зараз на рахунку іранця вісім голів і можливість перейти в "Зорю", яка регулярно представляє Україну в єврокубках.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ще один зоряний легіонер "Шахтаря" тільки недавно повернувся до тренувань після важкої травми. Йдеться про лівого захисника "Шахтаря" Ісмаїлі, який більше півроку відновлювався після травми передньої хрестоподібної зв'язки коліна.

Новини партнерів

Смертельна пожежа в лікарні Запоріжжя: в прокуратурі озвучили версії причин трагедії
Жителі "ЛДНР" можуть безкоштовно лікуватися від COVID в Україні, - Ляшко

Найпопулярніше за тиждень