У Сочі сталася ДТП за участю автомобіля Ксенії Собчак, є загиблі

У Сочі сталася ДТП за участю автомобіля Ксенії Собчак, є загиблі
Читать на русском

Mercedes, в якому перебувала Ксенія Собчак, зіткнувся в лоб з автомобілем Volkswagen.

У Сочі на трасі між Адлером і Червоною Поляною сталася ДТП за участю автомобіля російської телеведучої Ксенії Собчак. В результаті аварії загинули дві людини, ще одна – госпіталізована у важкому стані. Сама Собчак не постраждала, і після події на іншій машині попрямувала до аеропорту.

Про це APnews повідомляє з посиланням на російські ЗМІ. Відомо, що аварія сталася ввечері 9 жовтня. Орендований Mercedes, в якому перебувала Ксенія Собчак, зіткнувся в лоб з автомобілем Volkswagen. За попередніми даними, авто ведучої виїхало на зустрічку через що і сталося зіткнення.

У результаті загинули двоє пасажирів Volkswagen, третій госпіталізований з важкими травмами. Телеведуча не постраждала і після ДТП попрямувала до аеропорту.

Про те, що Собчак була на місці трагедії російським журналістам підтвердив водій Mercedes, який віз журналістку. Сама ж телезірка ніяк не прокоментувала подію. Її представники також не відреагували на НП й офіційно не підтверджували, що Собчак потрапила у ДТП.

На сайті прокуратури Краснодарського краю з'явилася інформація, що за фактом аварії на трасі "Адлер - Альпіка Сервіс" порушено кримінальну справу про порушення правил дорожнього руху, яке призвело з необережності загибель людини (частина 3 статті 264 КК).

Раніше APnews повідомляв, п'яний мер Яремче Мироняк вилетів на зустрічну і потрапив у ДТП.

Новини партнерів

Президент Чехії потрапив до лікарні
У Парижі заарештували льотчика, який планував протаранити собор Паризької Богоматері

Найпопулярніше за тиждень