"Слуга народу" загубила власного нардепа Олександра Трухіна

"Слуга народу" загубила власного нардепа Олександра Трухіна
Читать на русском

Сам Олександр Трухін ситуацію поки що жодним чином не коментував.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Трухін, який потрапив у ДТП 23 серпня нібито будучи нетверезим, перебуває у відпустці. Незважаючи на те, що 28 числа Трухіна бачили на нараді в Офісі президента, ніхто не обговорював з ним зазначений інцидент.

Про це повідомив глава політсили Олександр Корнієнко в інтерв'ю "Радіо Свобода", передає APnews.

За його словами, наразі політсилі невідомо, де перебуває Трухін.

"Останні кілька днів з ним немає контакту. В нього якісь там сімейні справи, чи медійно-сімейні, я до кінця не зрозумію, але він теж не може поки що зв’язатися", – заявив Корнієнко.

Крім того, політик додав, що востаннє Трухіна він бачив 28 серпня на нараді в Офісі президента. Питання ДТП, яка сталася 23 серпня на Бориспільській трасі у Києві, з ним ніхто не обговорював.

"Ми бачилися, але ми цю ситуацію не обговорювали, бо вона на той момент була якоюсь невідомою. Я не пам’ятаю, чи я на той момент знав цю інформацію. Бо ми дізналися про це як і ви, з відкритих джерел", – стверджує Корнієнко.

На запитання, чи намагався політик з'ясувати, де перебуває Олександр Трухін, Корнієнко відповів, що з ним немає зв'язку.

Нагадаємо, 23 серпня на Бориспільській трасі по дорозі із Полтави до Києва сталася аварія за участі народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Трухіна. За даними ЗМІ, Трухін нібито на великій швидкості врізався в авто, яке зупинилося на червоне світло світлофора. В результаті ДТП постраждали шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів Української Асоціації Футболу Лучано Лучі.

За даними ІА "Центр новин", посилаючись на розмову з очевидцями аварії, депутат Олександр Трухін був у стані алкогольного сп'яніння.

Сам Олександр Трухін ситуацію поки що жодним чином не коментував.

Як повідомляв APnews, у Львові екс-"слуга" Юрченко під "кайфом" влаштував ДТП і накинувся на водія.

Новини партнерів

З МЗС звільнили заступника голови Єніна, але одразу ж призначили його в МВС
В Україні скоротили кількість протитуберкульозних закладів до 25 - лікар пояснила, чому це небезпечно

Найпопулярніше за тиждень