У Росії назвали умову участі США в перемовинах по Донбасу

У Росії назвали умову участі США в перемовинах по Донбасу
Читать на русском

Для цього американцям потрібно "спокійний" підхід до того, що відбувається в Україні.

Російська влада допускають можливість участі представників США в переговорах по Донбасу. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву заступника голови МЗС Росії Сергія Рябкова журналу "Міжнародне життя".

За словами Рябкова, зустріч Байдена і Путіна в Женеві не внесла ясність в це питання. Зараз же все залежить від того, чи вийде у США сформувати "більш об'ємний і спокійний" підхід до всього того, що відбувається в Україні, заявив російський дипломат.

"Тут можуть бути різні опції. Це залежить від того, хто конкретно з американської сторони буде призначений головним координатором відповідних зусиль. Поки ясності з цього приводу немає", - додав Рябков.

Також росіянин поскаржився, що Вашингтон не зважає на підходами Москви щодо врегулювання в Україні. А без цього уявити конструктивний внесок США в роботу в мінському форматі складно.

Раніше APnews повідомляв, що в Кремлі заявили, що ніякої підготовки до зустрічі Зеленського і Путіна не ведеться. Причиною тому є нібито заяви президента України.

Новини партнерів

З 2014 року РФ призвала в Криму 30 000 українців на військову службу, - МЗС
У черкаському дитсадку няня до синців побила дворічного хлопчика

Найпопулярніше за тиждень