У разі спалаху коронавірусу в Києві закриють метро і школи, - Кличко

У разі спалаху коронавірусу в Києві закриють метро і школи, - Кличко
Читать на русском

Метро і школи в Києві можуть закрити через коронавірус

Влада Києва може закрити всі школи, дитячі сади та метро для запобігання поширенню коронавірусу covid-19. Про це розповів голова КМДА Віталій Кличко в інтерв'ю ВВС.

За його словами, влада столиці готові до будь-якого розвитку подій в ситуації з коронавірусом, тому розглядається варіант заборони на масові заходи, а також закриття шкіл і дитячих садів.

"Якщо почнеться поширення цієї хвороби, то ми готові до такого розвитку ситуації, коли будуть заборонені всі заходи, де є скупчення людей, і ми будемо закривати школи та дитячі сади, щоб ця хвороба не поширювалася", - розповів Кличко.

Крім того, він не виключає, що можуть закрити метро.

"Для цього повинен бути дійсно великий спалах хвороби. Ви зараз говорите вже про крайні заходи - закрити метро. Я сподіваюся, що до цього не дійде, щоб ми закривали транспорт", - підсумував мер Києва.

Як раніше повідомляв APnews, в Чернівецькій області після першого випадку зараження коронавірусом ввели карантин, в рамках чого закрили всі школи. Згідно з останніми даними в Україні офіційно більше не зафіксовано жодного випадку захворювання, а всі підозри не підтвердилися.

Новини партнерів

СБУ зупинила схему контрабанди російського зброї через Україну в країни Азії
Поліція затримала підозрюваного в побитті і викраденні екс-нардепа Луценко

Найпопулярніше за тиждень