У Раді просять поліцію посилити "нагляд" за дотриманням карантину в Одеській області

У Раді просять поліцію посилити "нагляд" за дотриманням карантину в Одеській області
Читать на русском

Одеській ОДА доручено негайно проаналізувати використання наявного ліжкового фонду у COVID-лікарнях.

Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації просить управління Національної поліції посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень в Одеській області. Відповідне рішення було схвалено за підсумками виїзного засідання.

Про це заявив глава комітету Михайло Радуцький у своєму Telegram, передає APnews.

"Управлінню Нацполіції області та управлінню Держпродспоживслужби посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень на території Одеської області", - йдеться у повідомленні.

Парламентський Комітет ухвалив і ряд інших рішень. Зокрема, він доручив Одеській ОДА негайно проаналізувати використання наявного ліжкового фонду у COVID-лікарнях та забезпечити виконання плану Міністерства охорони здоров'я щодо додаткових ліжок.

"АТ "Укрзалізниці" спільно з МОЗ та Одеською ОДА забезпечити розгортання у повному обсязі запланованого ліжкового фонду для лікування хворих на COVID та у десятиденний термін доповісти комітету, забезпечити цільове використання коштів, виділених НСЗУ для надання допомоги хворим на COVID", - зазначив Радуцький.

Зазначимо, що за минулу добу в Одеській області зафіксували 1 194 хворих на коронавірус.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, міськрада Одеси заявила про отримання 4500 доз вакцини Pfizer, але у МОЗ це заперечують.

Новини партнерів

Суд посадив двох юнаків за вбивство бомжів на Львівщині
В Україні гелікоптер вперше доставив пацієнтку до лікарні

Найпопулярніше за тиждень