У провізора аптеки Чернівців, який помер після вакцинації, виявили COVID-19

У провізора аптеки Чернівців, який помер після вакцинації, виявили COVID-19
Читать на русском

Захворіли також його колеги, які також раніше отримали щеплення

У вакцинованого провізора аптеки, який 24 березня помер, виявили коронавірус. Захворювання також підтвердили ще у двох його колег, яких також вакцинували від COVID-19 вакциною Covishield.

Про це APnews пише з посиланням на коментар голови обласного лабораторного центру Наталії Гопко "Суспільному".

За її словами, на момент вакцинації симптомів коронавірусу у чоловіка не було, а проявились вони тільки на наступний день після щеплення. Гопко уточнила, що пов’язано це "з інкубаційним періодом вірусу", а отже підхопити вірус він міг і до щеплення.

При цьому в лікарні стверджують, що його смерть не пов'язана з вакцинацією "так як у нього був діабет, гіпертонія і надлишкова вага".

APnews писав, що у Чернівцях через півтора тижні після COVID-щеплення помер аптечний провізор.

Таким чином в Україні померли вже дві людини, які були вакциновані від коронавірусу. Нагадаємо, що 23 березня під Одесою після щеплення від COVID-19 раптово померла військова ЗСУ. Вона вакцинувалася за два дні до трагедії індійським препаратом Covishield.

МОЗ після смерті вакцинованої військової закликало громадськість та засоби масової інформації не робити передчасних висновків про причини гибелі жінки. За висновками судмедекспертів причиною смерті жінки-військовослужбовця стала гостра серцево-судинна недостатність.

Новини партнерів

У Мавританії "громадянин США" захопив порожній літак та погрожував його підірвати
"Шантаж і скотство": у Харкові поліція зірвала концерт гурту Жадана - відео 18+

Найпопулярніше за тиждень