У Польщі відкрили мобільні пункти вакцинації прямо на цвинтарях

У Польщі відкрили мобільні пункти вакцинації прямо на цвинтарях
Читать на русском

У таких пунктах можна отримати вакцину від COVID-19 без черги та без попередньої реєстрації.

У Польщі просто на цвинтарях з'явилися мобільні пункти вакцинації. Їх встановили напередодні Дня поминання померлих, щоб не вакциновані відвідувачі змогли щепитися на місці. Також є можливість зробити щеплення третьою дозою.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Polsat News. Наголошується, що в таких пунктах можна буде отримати щеплення вакцинами Johnson & Johnson та Pfizer.

Також влада підготувала листівки та інформаційні матеріали, в яких місцевих жителів повідомляють про можливість вакцинуватися на цвинтарі.

У Підкарпатському воєводстві мобільні пункти були встановлені у 10 містах: у Мелеці, Дембіці, Кросно, Саноку, Динові, Сталовій Волі, Поланці, Пшемислі, Пшеворську та Жешуві.

Цікаво, що поляки дуже позитивно сприйняли таку ініціативу влади. Багато хто в розмові з журналістами зазначає, якби не такі мобільні пункти, то вони ще не скоро пішли б на третю дозу вакцини проти коронавірусу.

Зазначимо, мобільні пункти вакцинації – це спеціальні автобуси, де можна отримати вакцину від COVID-19 без черги та без попередньої реєстрації.

Раніше APnews повідомляв, у Києві відкриють додаткові мобільні пункти вакцинації у готелях "Київ" та "Національний", які знаходяться біля Верховної Ради.

Новини партнерів

"Слуга народу" затвердила кандидатури Верещук та Резнікова на посади міністрів реінтеграції та оборони
У Вінниці реанімації у COVID-відділеннях зайняті вже на 96%

Найпопулярніше за тиждень